парфюми prouve ПАРФЮМИ PROUVE 20% ЕТЕРИЧНИ МАСЛА Пазарувай препарати Prouve ПРЕПАРАТИ PROUVE ЧИСТА БАНЯ И КУХНЯ Пазарувай
Бърза доставка
Удобна поръчка
Топ продукти на ниски цени
Плащане при доставка
14 дни право на връщане

Дистрибутор на продукти Prouve

Prouve е международна МЛМ компания, която цени френския стил и подход към красотата, поради което комбинира полската си изначална креативност с френското ухание. За да подчертае това марката избира красиво звучащото име „Prouvé”.

Марката се ражда преди 4 години, а неин основател и собственик е Катаржина Травинская. Тя е бивш мениджър на успешна европейска компания и благодарение на натрупания през годините опит, добрите си умения и вярата в своите възможности и потенциал решава да основе собствена фирма – Пруве.

Продуктите на марката не се намират в мрежи от стационарни магазини, на рафтовете в супермаркети или дрогерии, а могат да бъдат закупени само от партньори. А най-хубавото е, че всеки един може да получи възможност да стане техен партньор, благодарение на което да изгради собствена кариера и финансова независимост.

От френски Prouvé означава „доказано”. А това е и философията на марката – да се доказва всеки ден пред всички хора. Защото преди да се създадат революционни продукти, трябва да се проучи пазара, да се разбере от какво имат нужда потребителите. Затова и всички продукти на Prouve са фокусирани  върху ежедневните дейности, като ги правят по-лесни и приятни. Те са положително прагматични. Няма непрактични продукти или произволни. Всичко е целенасочено, ефективно и доказано. Защото това е марка за всеки.

Когато вземете в ръцете си техен продукт ще се усмихнете поне три пъти. Първият път, когато усетите красивия аромат. Втория път, когато се уверите в трайността му, и третия път, когато видите съотношението цена/качество. Prouve вярва, че не всички удоволствия в живота са скъпи.

Освен за своите клиенти, марката се грижи и за околната среда. Това доказва, че един бизнес може да бъде освен печеливш и социално отговорен.

Как го постигат?

Използват най-новите иновации и открития в областта на химията, свеждат до минимум всички алергени, парабени, SLS и избелващи средства. Всички формули на продуктите са биоразградими, а опаковките – напълно рециклируеми. Освен всичко това, собствениците на марката са против всякакви тестовете върху животни и всички техни изследвания са направени върху доброволци.

Под марката Пруве всеки потребител може да намери няколко типа продукти за ежедневието и бита – от парфюми, които се превръщат в неделима част от гардероба му, до препарати за дома, без които не може. Всички те, макар и селективен клас, се продават на цената на масов продукт, за да може клиентът да направи своя съзнателен избор в тяхно лице.

Защото доверието се заражда още в тяхното лого, което обещава подкрепа, олицетворена в двете вързани ръце. А освен това френската роза изобразена в него напомня, че в техните продукти се използват само висококачествени френски етерични масла.

За екипа на Prouve:

Ценностите на екипа на Prouvé са честност в живота и в работата, спазване на обещанията и ангажиментите както към клиентите, така и към служителите им, върховенство на етиката и създаване на трайни отношения, основани на доверие. Фирмата осигурява увереност и сигурност.

Винаги са отворени за добри идеи, затова се вслушват в своите клиенти и партньори. Защото вярват, че заедно могат повече и радостта трябва да бъде споделена. А щастието постигнато от реализирането на общите им цели – доставя най-голямо удоволствие.

Защото Prouve означава „доказан”, позволете им да се докажат и пред вас.